Γάμος στην Ύδρα

Η Υδρα είναι μια ανάσα από την Αθήνα, αποτελεί έναν από τους ομορφότερους και γραφικότερους προορισμούς του κόσμου, και αποτελεί κάθε εποχή, το πιο ιδιαίτερο ρομαντικό σκηνικό για μια ξεχωριστή και θαυμάσια γαμήλια τελετή.
Εάν προγραμματίσετε το γάμο των ονείρων σας, θρησκευτικό ή πολιτικό στην Ύδρα, τότε θα ζήσετε, εσείς και οι καλεσμένοι σας, αξέχαστες και ευτυχισμένες στιγμές, που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην ζωή σας.  
Tο νησί έχει πάνω από 300 εκκλησίες και 6 Μοναστήρια.
Για τη ορθόδοξη γαμήλια τελετή υπάρχουν Εκκλησίες μέσα στην πόλη της Ύδρας, στις οποίες παραδοσιακοί μουσικοί βιολιού συνοδεύουν τη νύφη και το γαμπρό με τα πόδια ή με άλογα.
Επίσης υπάρχουν γραφικά Εκκλησάκια δίπλα στη θάλασσα ή σε ένα από τα μικρά νησάκια κοντά στην Ύδρα, στα οποία η μεταφορά της νύφης, του γαμπρού και των καλεσμένων γίνεται με τα παραδοσιακά στολισμένα καϊκάκια.
Οι πολιτικοί γάμοι γίνονται στο ιστορικό Δημαρχείο με πανοραμική θέα το λιμάνι ή δίπλα στη θάλασσα το ηλιοβασίλεμα σε μία από τις παραδοσιακές επαύλεις, με κόψιμο τούρτας και σαμπάνιες στην παραλία.
Πολλά ζευγάρια έχουν ονειρευτεί τη γαμήλια δεξίωση σε μια ρομαντική παραλία ή σε χώρο με φόντο και φανταστική θέα στη θάλασσα.
Στην Ύδρα υπάρχουν πολύ σικάτα εστιατόρια ή γραφικές ταβέρνες, που μπορείτε να οργανώσετε τη γαμήλια δεξίωση, είτε σε μία ρομαντική παραλία, είτε σε υπερυψωμένα εστιατόρια με θαυμάσια θέα στη θάλασσα.
Στη γαμήλια δεξίωση δεν λείπουν τα πυροτεχνήματα κι ακόμη αν θέλετε, μπορεί να χορέψει στο γάμο σας τοπικό χορευτικό συγκρότημα με τοπικές φορεσιές, που εκτός των άλλων μπορει να διδάξει στους καλεσμένους σας και τα βήματα των χορών

 
 

Instagram Feed

Browse

Contact

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Email 

[email protected]

Location

Smolika 12-14 Athens, Attica – Greece

+30 693 2439200

COPYRIGHT © 2020 WEDMEMORIES.GR – CREATED BY  IARK DIGITAL AGENCY
error: Content is protected !!
Scroll to Top